Corporate website: Ramen & Deuren
Belisol Team

Onze getuigenissen

Dave Cafmeyer
"Handen uit de mouwen steken en zoveel mogelijk zelf doen in de beginfase. Zo leer je alles het best en het snelst." (Dave Cafmeyer, Zaakvoerder Roeselare)

Dave Cafmeyer

In oktober 2006 heb ik de Belisol vestiging in Roeselare overgenomen. Daarvoor had ik een kaderfunctie in een dienstverlenend bedrijf. In 2006 werd ik via de Vlerick management school Leuven/Gent gewezen op een vacature op de alumniwebsite. Alles is toen snel gegaan. Na een gesprek met de afgevaardigd bestuurder van Belisol, is de beslissing om zelfstandig ondernemer te worden na 2 weken al gevallen.

De sleutel tot succes is hard en geconcentreerd werken en bekijken hoe andere kantoren het aanpakken. Wij hebben ons omringd door goede, betrouwbare medewerkers en bij de opstart namen we enkel die werven aan waarvan we zeker wisten dat we ze aankonden. Daarna hebben we langzaam maar zeker de lat telkens wat hoger gelegd. Al bij de afsluiting van het eerste boekjaar was onze onderneming succesvol. 

Met veel overtuiging wil ik de Belisol-formule aan potentiƫle kandidaat-ondernemers aanraden vanwege het goede kader en structuur, het uitstekende product en de betrouwbare collega franchisenemers. Met het juiste talent kan je bij Belisol niet falen! Een goede raad aan de startende Belisol ondernemers is om de handen uit de mouwen te steken en zoveel mogelijk zelf doen in de beginfase. Zo leer je alles het best en het snelst.

Toon meer