Corporate website: Ramen & Deuren
Belisol Team

Ons merk

Meer dan vijfendertig jaar Belisol

Belisol werd op 5 augustus 1977 opgericht door Eugène Alen en Guy Lambin. Aanvankelijk verkochten zij zonder een showroom, maar al snel openden zij hun eerste showrooms in Brussel en Hasselt en iets later in Antwerpen.
In 1993 zette de onderneming de grote stap om te gaan werken met een franchiseformule. Met succes, want  in België kwamen er op korte termijn enkele showrooms bij. De franchisenemers van deze showrooms staan zowel in voor de commercialisering van Belisol als voor de montage van ramen en deuren in hout, aluminium of pvc.

Grensoverschrijdend

Logo Belisol Ramen en DeurenIn 1994 startte Belisol, na de overname van twee verkooppunten, met de uitbouw van een netwerk in Nederland en sinds 2004 zijn er ook franchisevestigingen in Frankrijk. Ondertussen zijn er al 27 franchisepunten in Frankrijk en openden maar liefst  20 verkooppunten hun deuren in de Nederlandse steden.
Het volledige Belisolnetwerk  van ramen en deuren bestaat momenteel uit  meer dan 100 showrooms en alle vestigingen samen tellen ongeveer 1000 medewerkers. Belisol heeft de ambitie om verder uit te bouwen en optimale dekking te bieden in de regio’s van de landen waarbinnen de organisatie actief is. Het marktaandeel van Belisol neemt jaar na jaar toe.  

Verkooppunten Belisol Ramen en Deuren

Het moederbedrijf

Het moederbedrijf van Belisol heeft zijn thuisbasis nog steeds in België (Hasselt). Van daar uit fungeert het als franchisegever door de activiteiten van de groep te coördineren. De franchisenemers kunnen daarbij uiteraard rekenen op de ervaring, de deskundigheid en de producten van het moederbedrijf.
Belisol maakt deel uit van Group A,  een gespecialiseerde groep in de ramen en deuren sector.


 

Assortiment

Hét adres voor ramen en deuren

Belisol is dé naam als het gaat om ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Belisol levert exclusieve modellen die afgestemd zijn op de wensen van de klanten en die voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit, functionaliteit, esthetiek, helderheid, ventilatie, veiligheid en geluidswering. En dat met een concurrerend prijskaartje. Omdat in de ogen van Belisol ook de regels van de kunst onontbeerlijk zijn voor perfecte ramen en deuren, zorgt Belisol altijd zelf voor de plaatsing volgens vooropgestelde normen die garant staan voor een feilloze kwaliteit.

Producten ramen en deuren