Ga verder naar de inhoud

Het concept

De Belisol franchising is een vorm van intensieve samenwerking tussen zelfstandige ondernemers. Wij verwachten van u een financiële investering en een maximale inzet. Als u zich wil engageren, stellen wij alles in het werk om uw onderneming tot een groot succes te maken.

Als franchisenemer bent u het gezicht van de franchiseonderneming en werkt u zeer actief mee aan het optimaliseren van het marktaandeel van Belisol. Natuurlijk doet u dit met behulp van het bewezen Belisol-concept. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid van de Belisol franchisevestiging in een exclusieve regio. U maakt hierbij gebruik van de uitgangspunten van de franchiseformule.

Onze ideale partner heeft een goede opleiding genoten (minimaal hogeschoolniveau) en is in staat om op termijn leiding te geven aan een team van 10 medewerkers. U heeft bovendien meer dan 5 jaar ervaring als leidinggevende in een organisatie, een sterk ontwikkeld commercieel gevoel en de ambitie om winsten te realiseren.

De internationale bekendheid van Belisol, in combinatie met uw lokale inspanningen, resulteren in een optimaal georganiseerde, rendabele activiteit. Het is voor u een uitdaging om de vestiging kostenefficiënt in te richten en de medewerkers te motiveren om bij te dragen tot het behalen van een zo hoog mogelijk rendement. Vanuit de basis van de Belisol-formule staan het behalen van omzet en marge en het beheersen van kosten voor u centraal.

Meer informatie

Uw gegevens

PDF of Word, maximum 5MB

PDF of Word, maximum 5MB