Ga verder naar de inhoud

Belisol Franchise

Zeker zijn van een florerende zaak in ramen en deuren? Word franchisenemer bij Belisol. Onze missie is het merk Belisol te versterken. Het succes van elk individu levert daaraan een bijdrage. Samen creëren we een dynamischer Belisol.

Het concept

De franchiseformule van Belisol is een vorm van intensieve samenwerking tussen zelfstandige ondernemers. Dat betekent dat de ene partij (de franchisegever) de andere partij (de franchisenemer) een volledig ondernemingsconcept verstrekt.

Meer lezen

Het traject

U wil de stap zetten naar uw eigen succesvolle onderneming? Bij Belisol gaan we graag gestructureerd en grondig te werk. We volgen een duidelijke procedure die u in 4 fases voorbereidt op uw eigen zaak.

Meer lezen

Onze showrooms

Met zo’n 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk is Belisol het grootste netwerk van lokale experts. De franchisenemers van deze showrooms staan zowel in voor de commercialisering van Belisol als voor de montage van ramen en deuren in hout, aluminium of pvc.

= showroom
= over te nemen showroom
= opportuniteit

Getuigenissen van Belisol zaakvoerders

Alle getuigenissen bekijken

Isabelle Drieskens bouwde in 27 jaar een succesvolle carrière uit

Isabelle Drieskens, Zaakvoerder Belisol Leuven
Na 27 jaar, doet Isabelle Drieskens haar job nog altijd met evenveel drive, passie en menselijkheid.

Belisol Antwerpen kan rekenen op sterk staaltje leiderschap

Nathalie Van Gompel, Zaakvoerder Belisol Antwerpen

Op 1 september 2021 sloeg Nathalie Van Gompel een nieuwe weg in en startte ze als nieuwe zaakvoerster van Belisol Wommelgem en Brasschaat.